Troppens aktivitetslogg

Skrevet av

19.11.10 - 21.11.10

Temahelg

Forvetningsfulle speidere møtte opp på parkeringsplassen på Totland, uvisse om hva de hadde i vente.

Det var stjerneklart og kaldt, og 12 speidere og 7 ledere (4 litt forsinket) møtte opp på parkeringplassen på Totland klare for nok en speidertur. Da alle speiderne var kommet, bega vi oss opp på den lange veien til hytten. Hele 15 minutter. Men underveis fant vi ut at vi skulle gå på oppdagelsesferd, så turen tok tre kvarter istedet. Da vi kom fram til hytten var det bare å sette i gang å fyre. Alle speiderne ble værende ute og leke "gi et lite blink", mens de tre lederne som hadde klart å komme presis tok av beskyttelsene på vinduene og fyrte opp inne. 

Da det endelig var varmt inne, hadde de fire siste lederne klart og kommet seg opp til hytten, og tomatsuppen stod og småkokte. Alle speiderne ble innlosjert på de to rommene de hadde til disposisjon. Lederne innlosjerte seg nede på "lederrommet". Middag ble servert, og beskjed kom. Temaet for helgen fikk de ikke vite, for vi ønsket at det skulle være en overraskelse dagen etterpå. Alle ble sendt tidlig i seng, og innen halv tolv var det ganske stille. Etter at Håkon og CF hadde vært oppe og truet med at de ville bli vekket halv syv hvis de ikke la seg til å sove. 

Klokken åtte dagen etterpå løp Håkon og CF opp til speiderne og ropte at de måtte kle på seg ytterklær og møte utenfor. Utenfor stod de klare til morgengym som varte i en halv time. Da speiderne kom inn igjen stod frokosten klar på bordet og hytten var varmet igjen. Etter frokost var det ut igjen, da var det konkurranser på agendaen. Det ble alt fra tegne et kart og følge det til å ikke søle vann ut av en bøtte når de gikk fra et punkt til et annet. Frukt og lunsj ble servert underveis, så var det ut igjen for å forsette med konkurranser. De lærte seg både finsk konebæring og å snike seg i gresset for å unngå å bli sett. Når klokken ble halv syv ble det servert italiensk gryte med masse makaroni. Det ble tatt i mot med åpne armer, alle var sultne etter dagens økt. 

Etter middag fikk de beskjed om å være i patruljene og lage innslag til kveldens kos. Det ble jobbet effektivt i fem kvarter før de måtte vise alle hva de hadde gjort. Hver patrulje fikk noen ord de skulle ha med, blant annet crazy frog, schnappi, nisse, Harry Potter og tog. Det ble god stemning og etterpå forsatte vi med improvisasjons leker. Lederne hev seg uti det og underholdt, og rev med seg speiderne også. Latter ble høy så hele hytten ristet. Det ble en tidlig kveld denne dagen også, fordi alle var slitne etter dagens program. Det hadde vært konstant program siden de stod opp. 

Søndag morgen fikk de sove halvannen time lenger, mye på grunn av ledere som forsov seg. Det ble froksot, lek og utvask. Da hytten var ferdig vasket og vi hadde kommet oss ned på parkeringsplassen, ble det en siste konkurranse. Den gikk ut på å være anig med kun de kroppsdelen vi sa, innad i patruljen. Det ble en utfordring så ble vanskelig for alle. Gøy var det uansett. 

Slitne og fornøyde speidere ble hentet klokken tre, og lederne kunne pustet lettetet ut etter nok en vellykket tur, selv om undertegnede ble litt irritert i løpet av helgen. 

Takk til alle sammen for en flott helg!

Forrige logg   Neste logg

Kommentarer:

Ingen kommentarer
 

Sidefelt:

Snikk snakk

 • Gjest: '-'
 • Gjest: pål og bernte ersammen
 • Gjest: mente er sammen'
 • Gjest: derre hallo
 • Gjest: ok
 • Gjest: 9rr9
 • Gjest: rr8r
 • Gjest: dudu
 • Gjest: uiid
 • Gjest: yi
 • Gjest: jkhui
 • Gjest: Trenger du et presserende økonomisk lån? * Veldig rask og øyeblikkelig overføring til bankkontoen din * Refusjon starter
 • Gjest: Trenger du et presserende økonomisk lån? * Veldig rask og øyeblikkelig overføring til bankkontoen din * Refusjon starter
 • Gjest: Hvor lang tid tar det å finansiere? Etter å ha sendt inn lånesøknaden
 • Gjest: Hvor lang tid tar det å finansiere? Etter å ha sendt inn lånesøknaden
 

Ukens spørsmål

Har du meldt deg på juleturen?!

Ja, selvfølgelig:
Nei, men skal gjøre det med en gang:
Antall stemmer: 1 | Tidligere avstemninger
 

Nytt på 18bergen.org:

17. mars: Alf Johan skrev nyheten Fysiske speidermøter avlyst frem til 30. april
17. feb.: Angelica opprettet hendelsen Bål og kos
31. jan.: Angelica opprettet hendelsen Vintertur
5. jan.: Angelica la opp 5 bilder fra Juletur
5. jan.: Angelica opprettet hendelsen Troppsmøte
27. nov.: Angelica opprettet hendelsen Juleavslutning for småspeiderne
Flere oppdateringer på Aktivitet-siden.
Vis siste kommentarer.
 

Bursdager

27. mai: Jostein
29. mai: Steffen
31. mai: Ivar
2. juni: Fredrik
 

Hvem er her nå?

Akkurat nå er det 6 gjester her. Mer info